Шведът, изритал камериерката в „Слънчев бряг“, си тръгна без да плати глобата

Шведът Ралф Сундберг, който изрита в главата камериерка в „Слънчев бряг” през юни, си замина, макар още да не е платил глобата си.

Екип на bTV го засне в последните му минути на българска земя.

Макар да се опитва да избегне срещата с телевизионния екип, Ралф Сундберг признава, че се прибира в Швеция, без да е платил присъдената му глоба в размер на 4500 лв. Според него той е получил наказанието, което е заслужавал и в родината му за подобно деяние би получил същото наказание.

Вчера съдът, като взе предвид чистото му съдебно минало, го осъди по административен ред на глоба, чийто максимален размер можеше да бъде 5000 лв. Защитата му поиска 1000 лв. В крайна сметка съдът наложи наказание от 4500 лв.

„Просто искам да се прибера вкъщи. Ще платя всичко, което трябва“, обяви Сундберг пред bTV криейки лицето си от камерата. Запитан дали това е присъдата, която е заслужавал, той отговори: „Да. Бях под домашен арест 16 седмици. Моля ви спрете, не се чувствам особено добре в момента“.

„Толкова е смешно това, което се случи в нашата съдебна практика, че е чак тъжно. Първо ми беше смешно, след това ми стана тъжно и дори се разплаках. Тъжно заради самата мен… Обидата е много голяма, страшно голяма! Отиваш на работа и те ритат като парцал… Ужас!”, сподели вчера пострадалата камериерка Диана Петкова.

Източник: glasove.com