Сидеров е платил над 200 000 лева за сватбата си. Откъде са парите?

Над 200 000 лева е струвала пищната сватба на лидера на „Атака“ Волен Сидеров.

Миналата неделя съпредседателят на „Обединени патриоти“ се ожени за Деница Гаджева в София.

Двамата се венчаха в църквата „Свети Свети Кирил и Методий“, а тържеството бе в скъпарското заведение „Къщата с часовника“.

Според изчисленията на Велизар Енчев, за сватбата Волен Сидеров е платил минимум 200 000 лв. „Откъде са тези пари? От държавната субсидия на „Атака“ или се дължат на комисионите от „златния му пръст“ в парламента по време на правителствата „Борисов 1“, „Орешарски“, „Борисов 2“ и „Борисов 3“?, попита той. Цената на пира по време на чума включвала и тръстите хонорари на Васил Найденов, Силвия Кацарова, Тони Димитрова и други известни български певци, които забавляваха сватбарите в „Къщата с часовника“.

Бившият депутат от Патриотичния фронт определи сватбата на Волен Сидеров като кич. „Следва втората му част – меден месец на Варадеро, предаван на живо по „Алфа ТВ“ и СКАТ“, иронизира Велизар Енчев.

На въпрос на Епицентър.бг как е изчислил сумата от 200 000 лв., Енчев отговори: „Сватбата бе пищна, хонорарите на ангажираните певци са известни на всички, както и цените в „Къщата с часовника“. Ако иска Волен Сидеров може да ме съди за думите му, но в съда ще трябва да докаже какъв е произходът на парите му“.

Източник: Епицентър.бг