Сидеров нападна Симеонов, обяви го за човек на Сорос, който налага джендъризма у нас

Разломът в управляващата коалиция между кооалиционниите партньори Волен Сидеров и Валери Симеонов добива нови висини.

Повече от 24 часа, след като излъчването на телевизия „Алфа“ беше преустановено, медията започна да „излъчва“ съобщения на партийния лидер на „Атака“ Волен Сидеров

Припомняме, на 15 октомври беше спряно излъчването на телевизията и на екрана се появи съобщението „Телевизия Алфа спря. Питайте правителството защо“. Вчера от СЕМ обявиха, че не са били уведомени за спирането на телевизията и поискаха да разбере от ръководството ѝ каква е конкретната причина.

От снощи обаче на черен фон с бели букви едно след друго се появиха няколко съобщения, за чийто автор се посочва Волен Сидеров. В тях един от председателите на Обединени патриоти обяви коалиционния си партньор Валери Симеонов за човек на милиардера Джордж Сорос.

Според Сидеров от действията на вицепремиера са застрашени Православието, българската нация и идентичност.

Ето какво гласят съобщенията:

„Сорос от десетилетия работи за разбиването с християнството, българската нация и идентичност. Той налага джендъризма и еднополовите бракове. Днес той има свой вицепремиер в българското правителство. Битката срещу соросоизма е битка на утрешния ден! Българи, определете а чия страна сте“.

„Как Сорос още управлява България – Истанбулската конвенция щеше да мине под натиска на ГЕРБ – Цветанов и НФСБ – Валери Симеоноов ако не бях се противопоставил яростно“.

„Как Сорос още управлява България – На 15 октомври вицепремиерът Симеонов по БНТ влезе в ерес по повод искането за разкол в Македония, нанесе удар по българската история и се постави над църковните канони с думите: „Не виждам защо канонът трябва да бъде спазван…“ Призовавам премиера да каже това позиция на българското правителство ли е“.

„Човекът на Сорос в правителството – Валери Симеонов атакува Православието в разрез с всички църковни канони. Работи за разкол на църквите в Украйна и Македония. Призовах премиера да вземе отношение. Не взе“.

Източник: Епицентър.бг