Сидеров: Вотът на недоверие трябва да се отхвърли! Нямаме полза от промени и падане на правителството

БСП нямат истински силен аргумент за внасянето на вота на недоверие, просто припомнят за себе си.

Това каза пред журналисти в Народното събрание председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров по повод внесения от БСП вот на недоверие към кабинета „Борисов 3“ на тема сигурност, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Статистическите данни не са в полза на БСП. Данните за престъпност са повече в полза на сегашното управление, отколкото при тяхното“, заяви той.

„МВР се нуждае от реформи, от промени на самия начин на работата на тази основна за сигурността институция“, посочи Волен Сидеров.

„С вицепремиера Каракачанов говорихме тези дни, че е възможно буквално във всички населени места, застрашени от битова престъпност, да има чувствително полицейско присъствие“, каза още председателят на ПГ на „Обединени патриоти“.

„Нямаме колебания как ще гласуваме за вота на недоверие. Трябва да се отхвърли. Нямаме полза от промени и падане на правителството. Нагласите на хората не са за радикална промяна. В тон на обществените нагласи смятаме да гласуваме така, че вотът да не мине“, заяви Волен Сидеров.

Източник: Епицентър.бг