Скандал! Шеф в БФС към съдийка: Искам да те ч*кам грубо, да те изнасиля

Грандиозен сексскандал се вихри в монтанско. Шефът на областния съвет на БФС Ангел Стоянов подлуди с мръсни съобщения млада съдийка от Лом, разкрива BulNews.bg, публикувайки и чата, в който има доста нецензурни изрази.

След като мераците му останали незадоволени, той започнал да тормози психически жената и да спъва работата й.

проблема алармира треньорът на женския отбор на Атлетико (Лом) Свободин Колев. Жертвата на сексуалния тормоз е жена му Теодора Тодорова, която е футболен съдия.

„Време е да изкарам нечии кирливи ризи! Председателя на ОС на БФС Монтана Ангел Стоянов прекрачи границата на професионализма“, започва разказа си Колев.

По думите му, всичко започнало през октомври 2016 г. Тогава Стоянов започнал да пише на жена му съобщения с различни неморални съдържания и предложения. Някои от тях били изключително брутални и нецензурни. Искам да те изнасиля“, „Искам да правя извращения с теб“, „Чука ми се здраво“, „Искам да си ми робиня“ – това са само част от признанията на областния шеф към младата съдийка.

В продължение на няколко месеца сексуалният тормоз не преставал, като жената сдържано и търпеливо преглъщала всичко, тъй като все пак насилникът бил неин шеф.

През март тази година чашата вече преляла. Теодора ясно казала и показала на Стоянов, че спира да търпи това негово поведение. Тогава областният шеф на БФС прекратил перверзните съобщения. Вместо това обаче, според Колев, започнал психически тормоз. Теодора била махната от съдийската колегия, а момичетата от отбора на съпруга й били ощетявани от БФС.

Тогава съпругът на жертвата решил да направи обществено достояние мръсната тайна на Ангел Стоянов. Той е категоричен, че „заради застаряващия нагон на един самовлюбен човек, на който му е дадена власт, не трябва да страдат и деца“.

„Смятам, че търпяхме достатъчно дълго. Само защото е човек, от който по някакъв начин професионално сме зависими, не означава че жена ми трябва да му изпълнява сексуалните фантазии. Една жена, решила да се занимава с мъжки спорт и притежаваща смелостта и качествата да излезе на терен като рефер, бива отхвърлена само, защото не се е принизила да си легне с него. Срамно и недопустимо! Скандално е, че толкова хора искат да развиват женския футбол и жените във футбола, а в ОС на БФС-Монтана председателят да постъпва така с една жена“, казва още Свободин Колев.

Източник: 7dnisofia.bg