Скритият подтекст на Истанбулската конвенция е развратеното мислене, което да ме накара да се почувствам безполово насекомо

Често си мисля, че антибългари, приели умишлено български имена, усилено работят за разграждане на държавността и Родината ни.

Пръснати по всички нива на държавната власт, доскоро трудно бяха разпознаваеми, именно поради българските си имена, но често улавяни по чуждопоклонническите и българоненавистичните си убеждения.

Днес се асоциират като защитници на Цариградската конвенция, силно „загрижени“ за правата на жените, където скритият подтекст е развратеното мислене, което да ме накара да се почувствам безполово насекомо. В тези времена разборът е много лесен и всичко е явно. Даже си водя записки… от чии уста се леят небивали бисери.

Недоумявам и защо продължава да се води дебат, след като народът каза твърдо НЕ и това непослушание към народната воля започва постъпателно да създава излишно раздразнение. Това, че някой си е повярвал, че може да бъде повече от Бог, е достойно за диагностициране, но нека се знае ясно. Правата на жените, мъжете и децата са равни и подлежат на еднакво третиране от закона. Само слабата и партерна държава не може да защити адекватно и отговорно сигурността на гражданите си.

Законът, конвенциите, наредбите и предписанията са за всички и в текстовете им не може и да става дума за привилегировано отношение към екзалтираните, но неразумно екстравагантни представи за биологичния пол. Цариградската конвенция сама по себе си е дискриминация. Защото дискриминация е да правиш специални норми за жени, където всички европейски конвенции казват, че има равенство на половете – мъжки и женски.

Насилието над жени, мъже и деца трябва да се третира като престъпление от общ характер в Наказателния кодекс. Правата на човека са етични принципи или социални норми, които задават определени стандарти на човешко поведение и са защитени като законови права от местното и международно право.

Дали потърпевшият е жена, мъж или дете няма никакво значение, човекът има право да бъде защитен от Закона на местно, национално и международно ниво с неговата незаобиколима строгост.

Не само жените са жертва на насилие. Има много жени, които бият мъжете си у дома. Значи ли, че ще има конвенция за насилието над мъже?! Или не е необходимо, защото мъжете все повече се самоинтерпретират за жени?!

Законът в България е за всички! Ако има такъв и той изчиства до безупречност подводните камъни и възможностите за прокарване на вредни, нездрави, болни, изродени тълкувания, и правораздаването регламентира ясно какви са санкциите за насилие над човека- жена, мъж, дете, няма основание да издирваме трескаво никаква необходимост от конвенции, касаещи третия или 33 пол и тям подобни.

Българското общество няма да допусне разложението на етиката, нравите и ценностите да го превземе и да унищожи градежа на здравия разсъдък, натрупван хилядолетия, и колкото по-скоро се спре с натрапването на хомос*ксуализма, толкова по-вероятно е народът да не изригне като бесен.

Това не е представителството на онова болно, разлигавено западно общество, което доказва все по-убедително, че плътта на Европа се разкапва и разумът й атрофира. За радост българинът все още може да мисли, макар че е твърде похвално, благородно търпелив, но това не значи че е глупав.

Всеки има право да си ляга и става с когото си иска, да си изживява любовите, с*ксуалните увлечения и интимни радости, както го влече и както си иска, но ако може тези, които намират нежност и изящество в еднополовите игри, да спрат да ми ги натрапват безпардонно чрез институции, конвенции, прайдове и всякакви колоритни компрексарски изяви, защото търпението на тези, които се радват на божествено разписаната хармония в социалните отношения на мъжа и жената, структуриращи най-здравата клетка на обществото, а именно семейната единица, започва да се изчерпва.

Гушкайте се! Обичайте се, както Ви е кеф и както Ви харесва, но спрете да наглеете и да ми дефилирате и налагате насилствено, с канцеларска грубост, отклоненията си и да ми ги пробутвате за норма.

Цвета Кирилова, Фейсбук