Скъпи политици, този път няма да ви се размине, а сметката ще си я платите сами от всички партии

В Държавата на тъщите, кумовете, баджанаците и сватанаците за всички е обществена тайна как цели Фамилии са си разпределили цели общини и не само това, а тези Фамилии обикновено са свързани с някоя политическа партия.

И както всички знаем, тя партията назначава и местният шериф и местният съдия и после чудим ли се още защо цяла България си трае?!

Много от Вас, много пъти им се е искало да бъдат различни да заявят на глас, че нещата трябва да се променят, но после се замислят за децата си, за работата си, за родителите си и си казват за какво ми е да се занимавам да им обяснявам истината на глас, когато те са властта те държат всичко и така един по един хората започнаха да се примиряват.

И с какво се примирихме с арогантни типове като Волен и Валери да са във властта или още по – лошото хора, като Бойко с тъмно минало да са управляващи. С какво се примирихме да гледаме как кораба потъва, докато се разхождаме по палубата му. С това се примирихме, а с мълчанието си и страха си им отворихме широко пътя те да се качват всеки път на спасителните лодки и да плуват в океана наречен българска политика, докато всеки знаещ и можещ се изнася със скоростта на светлината от България. С това се примирихме. Примирихме се разни любовници на политици да колят и бесят в медиите, примирихме се с това политици да уволняват учени, военни, лекари, защото не им мълчали или казвали истината на глас.

Примирихме се някакви треторазрядни адвокатки с недоказани дипломи да са в Парламента и да пишат закони, защото били членки на главния член на органа!
Знаете ли с какво още се примирихме, примирихме се да не виждаме по – далеч от дисплея на този монитор на който четете всичко това.

И докато сме примирени те си грабят Фамилно, Партийно по роднински и по приятелски, а народа гладува и търпи.

Примирен и за какво, защото 250 евро заплата в България не му стигат и за една неделя, но той примиренчески си трае и мълчи.

Не знам, колко още ще сме примирени, но ми писна да слушам клановете в политиката да ми обясняват, че те били можещи и знаещи, писна ми!

Не сте нито можещи, нито знаещи, а сте само едни далавераджии и крадци и понеже пак ще се обидите, искам да ви попитам къде са Инвеститорите от чужбина в България, къде са икономиката и парите?!

Няма ги, но за сметка на това си имаме държавни служители в администрацията повече от времето на Тодор Живков, полиция по – голяма от Армията ни, Агенции и Министерства с неясни решения и всичко това, за да се харчат пари и пак пари в схеми и далавери и когато някой ви извади схемите в целият им блясък и ви хване по бели гащи, вие гордо заявявате, че сте щели да направите комисия?!

И о’ боже господи, комисия от разбойници щяла да нищи далаверата на разбойника, а доколкото си спомням си имаме и специализиран съд или това не беше органа. Сега пак сме щели да борим Корупцията с органи и се питам за чий я имаме тогава Прокуратурата?!

А да сетих се, за да направим после комисия и предадем решението в Прокуратурата…. Омагьосан Кръг..

Сега “ скъпи “ политици ще ви кажа нещо лично, понеже виждам, че с новият бюджет ще си гласувате нови 31.5 милиона лева за партийни субсидии или пак същото по 11 лева на глас.

– Вече не ми пука дали ще вземате 11 лв. или 111 лв. Не ми пука дали ще манипулирате изборите, не ми пука дали ще купувате и гласоподаватели, не ми пука дали ще колите и бесите с вашите фамилии в областите и общините. Не ми пука и как ще раздавате обществените поръчки, също така не ми пука и какви коалиции на безпринципност ще си правите, не защото съм се Примирил, а защото всички вие скоро ще сте История.

Няколко месеца подред всеки ден почти, културно ви съветвахме да си ходите, да бъде всичко културно и да не се налага да се намесват разни чужди правителства и прокурори, но уви вие не усещате какво предстои, сигурни сме, че си мислите че и този път ще преплувате до лодката на следващото, което предстои и ще се спасите. Само че този път не сте познали, защото в България нещата скоро ще са различни и вие които сте днес на власт и в разни партии ще бъдете преследвани по целият свят за упражнен геноцид над цял един народ…

Разбирате ли какво съм написал или ще трябва да потърсите помощ някой да ви го преведе, “ скъпи“ политици – пише точно и ясно, Те Некорумпираните идват за Вас!
Нали знаете или поне сте чували, че Европа разполага с отдел, който си търси парите особено откраднатите през Еврофондовете, е дойде време да влязат и в България, но не за да ги консултират вашите кланове, а да разследват сигнали, които ясно доказаха престъпления на политици и фамилиите им от години назад…

Този път няма да ви се размине, а сметката ще си я платите сами от всички партии и след това народа ще се осъзнае, че властта не трябва да се дава на мафиоти и хора практикуващи корупционни практики, а на хора с ясна визия, които мислят само и единствено за България, народа и неговият Просперитет…

Атанас Калев