Слави Бинев от Патриотичния фронт се прехвърли в ДПС

Родолюбецът и патриот Слави Бинев изненадващо се появи, като водач на депутатската листа на ДПС в столичния 23 МИР, като кандидатурата му е била одобрена лично от почетния председател Ахмед Доган, съобщава сайтът МИГNews.info.

Това е поредната хамелеонщина на бившия евродепутат и член на Патриотичния фронт, който само допреди няколко месеца е наричал ДПС „ненаситният търбух на Тройната коалиция“.

Слави Бинев е част от абсурдната политическа система в страната, където понятието „морал“ не съществува. Преди да се впусне в политиката Слави Бинев е свързан с мутренското минало на страната. През 90-те години неговото име се свързва с гангстерската война между борци и каратисти. Той е замесен и в редица стълкновения с Красимир Маринов (Големия Маргин), а след боя между борци и каратисти в „Дескрим“ бележи около 1994 г. появата в българския език на понятието „мутра“.

Слави Бинев е известен със своите охранителни фирми и развлекателни заведения в София – дузина барове, дискотеки, сред които клубовете „Библиотеката“, „БИАД“, „Дали“, „Империал“, улични кафенета с марката „Куул“ (в превод „Готино“) и др.

По данни на Уикилийкс Слави Бинев се е занимавал с криминална дейност, като проституция, наркотици и трафик на крадени автомобили.

Неговата политическа кариера започва от 2007 година в партия „Атака“, където чрез нея става евродепутат, а през 2009 година е отново преизбран. През 2014 година той става член на НФСБ и през същата година е избран за депутат от Патриотичния фронт.