Слави ли ще диктува политическия живот, обществените отношения и законотворчеството в България?

Не ми е ясно, защо Слави и сценаристите му си мислят, че ще диктуват политическия живот, обществените отношения и законотворчеството в Република България от едно студио, пък било то и на „Шоуто на Слави“.

Няма как да стане това вече!

Не сме 90-те, когато всички занемяваха пред телевизорите. Телевизионерите в България, в по-голямата си част, днес са мразени от хората. На тях се гледа с недоверие. Поведението им остава горчивото усещане, че изпълняват поръчки, взимат пари под масата, автоцензурират се, манипулират, не са искрени, не ги интересува истината и т.н. Не върви вече този номер с шоутата.

Аз също не искам да гласувам за партийна листа от олигофрени. И ще бъда много внимателен на тези избори. Ще търся личности, ще ползвам преференцията, ще се интересувам кои са лицата, които ни предлагат и с какво са известни, какво имат зад гърба си. Не може всеки път в парламента да се навират по 200 мишока, които до изтичането на легислатурата, а и след и това, никой не им е чул гласа.

Но ГЕРБ и Слави да изнасилват от една седмица, за една седмица да бъде въведено мажоритарно гласуване в два тура, няма да стане.

Стоян Тончев, Фейсбук