Слави: Ще бъде ли ограничено правото ни да пътуваме свободно, ако не се ваксинираме?

Уважаеми зрители, днес на брифинг бе представен Национален план за ваксиниране срещу коронавирус и като след всеки подобен брифинг въпросите са много повече, отколкото отговорите.

Дотук знаем, че България ще закупи около 13 милиона ваксини срещу коронавирус.

Да. Защо 13 милиона, това по две дози на човек ли са, или не?

С тези думи Слави откри своето шоу по Телевизия 7/8 тази вечер.

Нужно ли е човек, който е преминал през вируса, да се ваксинира? Ако такъв човек откаже да се васкинира, ще му бъдат ли ограничени правата, например да пътува свободно? Има ли план как да се осъществява ваксинация във време, когато вирусът продължава да се разпространява активно? Какво ще се случи, ако се бие ваксина на заразен? А има ли вече на пазара надеждна ваксина?, продължи шоуменът.

Зададох тук една част от въпросите, които ми хрумнаха, предполагам хрумват и на вас толкова. Само че няма кой да отговаря на тия въпроси, има някаква информация, закупено е това, направено е това, и ние като някакви телета слушаме тука и трябва да се съобразяваме, или да казваме, да, така е, да махаме с глава. Защо ли живеем в демокрация, след като не може да задаваме тези въпроси или ако ги задаваме, няма кой да отговаря, каза още Слави Трифонов.

Източник: Petel.bg