Слави Трифонов: Ако се бях кандидатирал за президент, щях да бия Цачева и Радев още на първи тур!

Шоуменът Слави Трифонов се е опиянил от многото гласували за неговия референдум и се самонави, че ако той се е бил явил на президентските избори е щял да ги спечели.

„Ако се бях кандидатирал за президент, нямаше да има битка Цачева – Радев. Щеше да има Слави Трифонов още на първи тур!“, това заяви Слави Трифонов на среща с доброволци за референдума, като кадрите от това събитие бяха излъчени в предаването му.

Той критикува ЦИК, като ги обвинява, че са се помъчили да изкривят действителността спрямо желанията си.

„Три милиона и половина българи гласуваха на референдума и отговориха на въпросите с „да“. ЦИК направиха всичко възможно, за да изкривят действителността съгласно желанията си и най-вече според желанията на своите господари. Затова подадох жалба до Върховния административен съд срещу Централната избирателна комисия, а освен това ще пусна и втора жалба“, коментира разгневеният Слави Трифонов.

Шоуменът изрази своето съмнение, че ще има справедливо решение, което ще остави референдума в ръцете на депутатите. Той им отправи предупреждение, като изрично подчерта, че става дума само за предупреждение, а не заплаха:

„Господа политици от сегашния български парламент, не експериментирайте с търпението на собствения си началник – българския народ, и приемете безусловно неговата воля“, след което Слави Трифонов пусна запис на парчето „Боят настана“ от концерта на Орлов мост.