Слави Трифонов: Първо съм жив, а второ – кога ще умра – не знам

Слави Трифонов проговори за пръв път след операцията на крака му.

Той разпространи отворено писмо, в което изразява възмущението си от медийните публикации, в които се твърди, че е зле със здравето и дори,че ще умира.

Слави Трифонов отрече тези спекулации и успокои, че се чувства добре.

Ето и обръщението му:

„Уважаеми зрители, приятели и сънародници, майка ми се обажда всеки ден да ме пита дали съм добре. Тъй като ми се стори подозрително, разбрах, че причината е, че няколко сайта – “приятели на истината” – пишат непрекъснато, че съм умрял или че ще мра.

Трудно ми е да влизам в теологичен разговор за смъртта, пък и съм по-скоро атеист, но в момента, като гледам обективните обстоятелства, първо съм жив, а второ – кога ще умра – не знам.

Знам, че всички рано или късно ще умрем, включително и тия дето пишат тези глупости. Това ме натъжава, но не мога да променя този факт.

Благодаря ви за разбирането“, се посочва в съобщението.

От БЛИЦ припомнят, че Слави Трифонов в последните дни претърпя операция на крака, от която се възстанови бързо. Водещият има проблем с единия крак, откакто преди седем години претърпя сериозен инцидент в баня на хотел в Стара Загора по време на турне. Оттогава Трифонов се оплаква от болки в крака, даже леко накуцва.