След 50 години пенсиите в България ще достигнат социалните помощи в европейските държави

До миналата седмица Владислав Горанов /ОПГ ГЕРБ/ ни досаждаше през ден по телевизиите! От тази седмица лицето-досада е пред очите ни всеки ден. Ще ви кажа с две изречения най-важното, което ни съобщи Пеевски днес.

1. Докато той е бил министър в мафиотското сдружение, България се била превърнала в икономически смисъл, в Германия. До тук добре, ще го преживеем.

2. След пълен управленски мандат на която и да е власт, единственото възможно увеличение на пенсиите е с 20% за четири години. Това прави 8-10 български лева на година! Точно като в Германия, нали!?

Забрави да каже, че след 50 години пенсиите ще бъдат изравнени със социалните помощи в другите европейски държави. А може би просто знаят добре, че след 20 години, всички пенсионери /около 3 милиона/ ще са в гробищата, а на вратовете на децата и внуците им, ще има заем от 80 милиарда престъпно взети заеми. И това ви казвам съвсем сериозно! А вие продължавайте да гласувате и подкрепяте червени и сини боклуци, както и всички останали политически другари. Те ще ви погребат живи и окото им няма да мигне, а това е само въпрос на време…

Николай Марков, Фейсбук