След трагедията с прегазената Фатиме в Благоевград: Нейна състудентка взриви мрежата с разтърсващо послание! Вижте го!

Разтърсващо послание обикаля от дни социалната мрежа.

В няколко думи някой описа първите страшни минути от жестокия инцидент в Благоевград, разтърсил хиляди семейства в региона и страната.

Смъртта на 19-годишната Фатиме, прегазена от камион на пешеходна пътека, стана национална трагедия, защото Фатиме бе част от хилядите студенти, разпръснали се из цялата страна, далеч от семействата си. Фатиме бе най-хубавата част от бъдещето ни, пише struma.com.

Във връзка с огромната трагедия, на страницата си във Фейсбук младо момиче, което също учи в Благоевград, сподели: “ Днес ми се обади татко: притеснен и разтревожен: Наред ли е всичко тате?! Чух, че е загинала студентка в Благоевград. На пешеходна пътека. Уплаших се. – „Всичко е наред, тати, не се притеснявай. Обичам, те, обади се на мама и затворих……… така започва поста си на „другата Фатиме Колашова“

Разтърсващо и жестоко. Трагедията с Фатиме докосна стотици хиляди, защото всеки може да е на нейно място, на мястото на нейните родители и близки….. И след смъртта си Фатиме продължава да живее! – Смъртта на едно момиче обедини хората, разтърси бездушните, докосна сърцата ни. Разплака ни за дни напред. Съпреживяхме я! Дано сме си научили урока-всички без изключение….. Жалко е, че загубихме едно дете, за да ударим главите си в стената: За къде бързаме – наистина и защо сме истерици и безумци на пътя.. Дано няма повече разплакани семейства и нелепо загубени деца.. Вижте посланието: