Следствието в Пловдив е започнало наказателно производство срещу Операторът на БТВ Петър Джанаваров

Лоши новини за клеветника от Телевизия – БТВ – Оператора ПЕТЪР ДЖАНАВАРОВ.

Следственият отдел в Пловдив е започнал наказателно производство срещу него за нападение и лека телесна повреда по хулигански подбуди, нанесена на Петър Низамов в Асеновград.

Припомняме, че оператора първо удари на протестът в Асеновград през лятото Петър Низамов и после го набеди, че го е ударил.

Тогава всички телевизии ни занимаваха с рева по студията в така наречените „медии“, че е бил бит и си показваше някаква някаква рана на лицето.

Интересно сега тези същите медии дали ще се извинят за факта, че създадоха фалшива новина и благодарение на тях един човек седя невинен в ареста почти три месеца.

Интересно ни е също така, онези същите медии, които с такъв патос се борят с фалшивите новини сега дали ще кажат, че са излъгали обществото, което научни истината благодарение на Интернет и един запис на местна телевизия, който никой от власт имащите не очакваше да го има и да се появи в мрежата.

Ето какво написа и самият Петър Низамов – Перата в профила си във Фейсбук, когато научи новината, че повдигат обвинение на нападателя му:

Лоши новини за КЛЕВЕТНИКА ОТ БТВ – ОПЕРАТОРЧЕТО ДЖАНАВАРОВ. Следственият отдел в Пловдив е започнал наказателно производство срещу него за нападение и лека телесна повреда ПО ХУЛИГАНСКИ ПОДБУДИ нанесена на моя милост.

Онзи дето ме удари на протеста в Асеновград лятото, после ме набеди, че съм го ударил и ходи да реве по стидията на т.нар. „медии“, че съм го бил убил като си показваше някаква пукната пъпка на лицето си.

Нелогичното е, че това наказателно производство срещу мен, за което ме затвориха в ареста това лято по поръчение на режима Борисов, под прякото наблюдение на Валери Симеонова. Въпреки, че е ясно на всички, че съм невинен, нападнат и дори не съм отвърнал на удара… Още не е прекратено поради липса на вина от моя страна.

Източник: Xak News