Смазваща корупция, липса на справедливост, липса на правосъдие. Страх, отчаяние, неграмотност и примирение. Това е България днес

Колко български майки и бащи, баби и дядовци ще посрещнат Великден сами?

Колко млади българи, нечии деца и внуци са прокудени от родината им от мафията превзела държавата ни?

Колко милиарда открадна тази мафия, превръщайки ни в най-бедните и нещастни хора в Европа? Колко човешки съдби, животи и мечти са съсипани?

Управление на мафията, съставено от комунисти, агенти на ДС, мутри и мафиоти. Смазваща корупция. Липса на справедливост. Липса на правосъдие. Липса на възмездие. Страх, отчаяние, неграмотност и примирение. Това е България днес.

На всеки 15 минути един българин напуска България.

През последните девет години по време на управлението на ГЕРБ (БКП-ДС) над един милион българи избягаха от България.

През последните девет години над 10 милиарда бяха откраднати от държавният бюджет, общините и еврофондовете от мафията на Буда, Пеевски и компания.
През последните девет години няма нито един осъден за корупция, а България официално е най-корумпираната и бедна държава в Европа.

Това зло иска да продължи с грабежа и разрухата. Ще го позволим ли? До кога ще търпим малограмотни физкултурници и пъдари, ченгета и национални предатели да съсипват родината ни? Всеки народ има право да се изправи срещу душманите си, включително и с оръжие в ръка да защити свободата , рода и родината си! СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНО!

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в „ГД „БОЕЦ“, Фейсбук