Соросоидите заплашват Путин с 80 американски танка

Така наречените соросоиди, или крайни русофоби, които са изгубили връзка с реалността и живеят в свой измислен свят, където идването на 80 американски танка в Полша го разбират, като край на руския президент Владимир Путин.

В соросоидските медии идването на тази танкове бе отбелязано едва ли не, като пристигането на някакъв месия, а коментарите на русофобите бяха още по-налудничави. Най-големи американски полюции от тези танкове получи Александър Йорданов (Ал. Йо), който дори от превъзбуда тържествено обяви, че дните на Путин са вече преброени.

Реално погледнато обаче става дума за 80 танка, около стотина джипа и бронетранспортьори, и 3000 американски войника, които пристигнаха в Полша, като тази сила е най-голямата на САЩ в Европа.

Соросоидите явно са се надрусали много с холивудски продукции в стил Рамбо и си мислят, че той ще дойде да поведе тази армия, и да освободи изстрадалия руски народ от „диктатурата“ на Владимир Путин.

Какво може да се направи реално с 80 танка, освен както твърди един агент на ЦРУ – да се разиграва цирк. Абсурд е да се правят аналогии между тези 80 американски танка и нападението на Хитлер над Съветския съюз, като тогава са били 3600 германски танка.