Социалните отказаха инвалидна количка на дете, а бронираната лимузина на Бойко струва 1,240 млн. лв.

Така работи системата.

Така убива.

Социалните служби отказаха на дете с увреждане до получи инвалидна количка.

Бронираната лимузина, в която се вози Бойко Борисов е закупена през 2017г. от НСО и струва 1 милион и 240 хиляди лева.

За свинята пари има, за детето пари няма. Така работи системата.

ЗА 2018г. Държавната субсидия за партиите е 34 милиона лева. За последните 9 години субсидията, която ГЕРБ са „усвоили“ е около 200 милиона лева. През тези девет години са закрити над 110 училища и 40 болници. Защото пари няма. През тези години стана практика да събираме левчета с СМС-и за лечение на деца в чужбина, докато милиарди бяха закопани в корупционни проекти, само за да откраднат дебелите едни пари. Много деца не доживяха до операция. Отидоха си, докато Буда разкарваше бистришките тигри с Фалкона из страната и риташе мачлета. Така убива системата.

Преди пет години българи се самозапалваха, доведени до отчаяние при първото правителство на Борисов. Днес майките на деца с увреждания са на площадите в палатки, докарани до отчаяние от геноцида на мафията. За тези години разбрахме едно – не оставки и закони трябва да искаме от Свинете. Трябва да ги изринем и то по начин, така че никога повече да не се връщат във властта. И начина е само един. Като всички излезем на площадите до майките.

На 27.06 в 13.00 часа БОЕЦ излизаме пред Министерски съвет в защита на една българска майка. Излизаме срещу мафията и Свинете, които превърнаха държавата ни в кочина. Да се свършва.

МАФИЯТА убива.
Корупцията убива.
Некадърността убива.
Системата убива.

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук