Спас Гърневски: ГЕРБ ще спечели четвърти мандат. Борисов ще продължи да е премиер

Депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски се появи за пореден път в ефира и направи смела прогноза.

Ако той се окаже прав, пред ГЕРБ и Бойко Борисов предстои добро бъдеще.

Премиерът скоро беше на една обиколка по стратегически обекти заедно с зам.-министър Нанков. След като разбра, че зам.-министър Нанков е с положителен тест за коронавирус, веднага се самоизолира. Премиерът е изпълнил всичко това, което един нормален човек трябва да направи. Това каза в предаването „Неделята“ по Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски по повод новината, че премиерът Бойко Борисов е с коронавирус.

Той съобщи, че не е контактен на премиера, пише Novini.bg.

Гърневски коментира и коментира ситуацията с прекъснатата визита на президента Румен Радев в Естония. Припомняме, че държавният глава заяви, че „доброжелатели“ от правителството стоят зад това визитата му да приключи по-рано от планираното и нарече случилото се „активно мероприятие“.

Това е едно петно, лепнато на България, което рядко се случва. Трябва отговорност. Президентът излъга целия народ. Това, което човек си направи, никой не може да му го направи. Тази година в рамките само на три месеца той направи три невероятни глупости, които и начинаещ политик не може да направи. Първата – сне доверието си от правителството, като се самоизолира от работата си с кабинета. Втората – когато излезе с вдигнат юмрук, каза „Мутри, вън“ и започна пучът. Третата – обявяването на скандала в Естония за активно мероприятие, заяви депутатът от ГЕРБ.

Той е категоричен, че правителството никога не е отричало инициативата „Три морета“.

Спас Гърневски прогнозира четвърти мандат за ГЕРБ и Бойко Борисов. Борисов трябва да е премиер. Кой друг? Той се доказа с работата си, няма алтернатива. Премиерите ги избира народът, а не президентът и превратаджиите, подчерта Спас Гърневски.