Спешно! Да помогнем на Дани, за да оцелее

Здравейте, мили хора!

За съжаление, Дани изобщо не е добре и отново има нужда от нашата помощ!

В Израел са направени няколко изследвания и пункцията показва, че има олигоклонални ленти в ликвора , вследствие на инфекция, което говори за нарушение в цнс, но на ямр не се виждаха изменения. Оттам не предлагат лечение.

Дани се прибра и състоянието ѝ се влоши вследствие на изкаран грип, за който не са били взети мерки, силни стресове, направи енцефалит и заболяването прогресира, започна да прави парези. След дълго обикаляне по спешните центрове, със силни болки и изгаряне в гръбнак, глава, температура , за съжаление беше изпуснат момента за лечение и спиране на процеса. В момента е с много силни болки, загуба на чувствителност, с тежки главоболия, от които не може дори да спи, трудно подвижна, отслабна с 10кг. Ядрено магнитен резонанс, който тя по свое настояване направи в София, показва започналите изменения.

В момента единствената ѝ опция е поддържащо лечение в Чехия, за което спешно трябва да се събере неголяма сума. Прилагаме изследвания от Израел и офертата от Чехия. (в коментар)

Моля ви, приятели, помагайте. Дани направи невъзможното, за да се спаси, за съжаление имаше много утежняващи обстоятелства, които влошиха състоянието ѝ.
Разчитаме на вашата помощ и подкрепа!

Дарителска сметка:
IBAN: BG61BPBI79424024502701
Титуляр: Даниела Любомирова Каменова
BIC: BPBIBGSF
PayPal: [email protected]