Спокойно, народе! Коалицията е непоклатима като граничната ограда. Волен пак е в ГЕРБаджийската кошара

СПОКОЙНО, НАРОДЕ!

КОАЛИЦИЯТА Е НЕПОКЛАТИМА КАТО ГРАНИЧНАТА ОГРАДА. ВОЛЕН ПАК Е В ГЕРБАДЖИЙСКАТА КОШАРА

Коалицията с ГЕРБ не зависи от Валери Симеонов. Тя може да продължи и без той да е вицепремиер, изхвърли се Волен Сидеров при Цветанка Ризова. Миг след това страхливо отказа да каже ще поиска ли вицепремиерската оставка, ако той не се извини…

Спокойно, народе! Спете спокойно патриоти, патриотеси и коалиционни метреси! Патриотарската коалиция е непоклатима, почти като Великата ни китайска стена.

Гледате поредната сапунена опера на биещия полицаи по летища и замерящия със сандвичи германски стюардеси.

Осмомартенската му атака срещу Цветанка Ризова е отчаян опит да измие позора от коалицията си с ГЕРБ. Той е майстор на пируетите пред господаря и на помпане на мускули пред електората.

Днес атакистът се дере като лъв срещу душманина на руския патриарх. Ала преди година мълчеше като пукал, когато вицето по тишината гръмко обяви, че година след освобождението от турско робство българите си искали поробителя, щото… руският ботуш бил непоносим.

Някога атакистът маршируваше из София като нацист, размахваше юмруци и наричаше Борисов „к…а“, днес му е слугиня на повикване. Преди седмица разкости Цветанов и го анатемоса като комунист, но след пробационна беседа с Цв. Цв. се прероди в кротко агне от гербаджийската кошара.

Та и „битката“ му със Симеонов ще е същата. Ще повика, ще покрещи и пак ще клекне на тоалетното вице.

Пък и двамата са си лика-прилика. Единият блъска бабички в турски автобуси, другият атакува стюардеси в швабски самолети. И заедно тричат странджански кучета. Щото са патриоти и кански обичат Майка България.

Клета Майка България!

Велизар Енчев, Фейсбук