Спрете норвежките експерименти с българските деца! „НЕ“ на Националната стратегия за детето 2019-2030 г.

Това не са нито „фалшиви новини“, нито „хибридна пропаганда“, както лъжат соросоидите.

Това е официален доклад и разследване на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (N 14568 от юни 2018) за нарушенията на правата на родителите и децата в Норвегия от печално известната вече в цяла Европа норвежка агенция за „закрила“ на детето Barnevernet.

В доклада от разследването е очертана цялата порочна нормативна и институционална схема за отнемане на деца от родителите им в Норвегия, предизвикала редица дела от жертви на системата пред в Съда в Страсбург, както и остри протести от властите в други европейски държави, чиито граждани са попаднали в мрежите на Barnevernet.

Описани са чудовищни случаи на отнемане на бебета веднага след раждането им и разрешаване на майките им да ги виждат само за по 2 часа не повече от 6 пъти в годината… Разследването на Съвета на Европа е от март 2018 г. А българското правителство е подписало договор за предоставяне на грантове от Норвегия за периода 2014-2021 г. Наред с някои приемливи и вероятно полезни приоритети и дейности, с тези грантове се финансират и соросоидните НПО-та у нас, които искат да наложат и у нас порочната философия на норвежката Barnevernet.

НПО-тата са същите, които истерично настояваха за приемане на противоконституционната Истанбулска конвенция и са адвокати на анти-научната джендър-идеология.

Мафия от безродници и сатанисти! Спрете норвежките експерименти с българските деца! „НЕ“ на Националната стратегия за детето 2019-2030 г.

Борислав Цеков, Фейсбук