Спрете спекулациите с протестите в Асеновград, продажници

В медийното пространство за два дни изтече толкова много помия относно масовия подвиг на българското пробуждащо се самосъзнание, намерило израз в протеста в Асеновград, че ясно си личи вече страха на предателите от последствията, до които това пробуждане рано или късно ще да доведе.

Такъв страх разтресе властта, че се втурнаха като обезумели един през друг да обясняват какви престъпници и анархисти съставлявали това справедливо обществено недоволство.

Не там нямаше хулигани, не там нямаше криминален контингент, не там нямаше организирани политически мишоци! Там имаше БЪЛГАРИ- млади, борбени, решителни, достойни, горди и будни! Българи, които излязоха със знамето в ръка, за да кажат СТОП на безобразията и тормоза налаган ни години наред от циганите. Българи, които ясно осъзнават че държат бъдещето си в ръце и трябва да се опълчат на несправедливостта. Българи, които искат да остане България и за техните деца. Тези българи бяха там, за да покажат съпричастност, за да бъдат част от многото, за да зашлевят един звучен шамар на властта! Същата тази власт, която под маската на толерантността и интеграцията си отглежда и насърчава популацията и деградацията на тази паразитираща част от населението на България, защото точно такъв контингент я устройва – Неграмотен ( не задава въпроси ), Беден ( лесно се купува ), Зависим ( изцяло на държавна хранилка ), за да си върлуват на воля по високите етажи и да грабят с пълни шепи от държавната софра. Тази власт не посмя обаче да припари в Асеновград точно заради страха от този шамар. Тази власт много добре знае, че протеста не е етнически, протеста е срещу безобразията на властта, протеста е камък в тяхната градина, затова сега се опитва чрез медийните си марионетки да го омаскари, като пропагандира невярна, изкривена и подвеждаща информация. Страхуват се, страхуват се от съпричастността, от обединението, от енергията и най-вече от пробуждането и желанието за борба и справедливост. И с право се страхувате господа „избраници“, близо е времето вече, скоро такъв тип спонтанни протести ще се правят пред вашите врати. Много скоро вие ще сте на мястото на питомците си, защото вие сте виновни за абсурдното положение в страната ни. Вие сте хората, които насаждат етническа омраза с двойния стандарт в прилагането на правилата и законите, вие сте тези, които толерират и обгрижват циганския терор, вие сте тези, които сами без да осъзнавате ще събудите българския дух, който ще ви помете! Продължавайте да лъжете, да мамите, да крадете, да се присмивате на бедността от висотата на държавният си пост и с угодническа усмивка да замаскирате и заклеймявате пробуждането, слагайки му етикета „криминален контингент“, продължавайте – точно с тези си действия ускорявате собственото си падение. А то ще е много по – звучно и болезнено от шамара, който получихте от БЪЛГАРСКИЯТ народ в Асеновград!

Знам го, защото бях там и го видях, усетих го със всяка фибра на тялото си, а вие къде бяхте, властограбливи недоносчета? Не ви видях, бяхте се покрили като мишки, тогава с какво право на следващия ден си позволявате да ме наричате „Криминален контингент“ от комфортната трибуна на слугуващите ви медии?

А междувременно протестите в Асеновград продължават, а циганския терор във всички български градове не спира да набира сила, с любезното съдействие на властта!

Източник: IBTNews.bg