СРАМ! Бежанци се настаняват в Харманли, докато партиотарите берат билки в Троянския балкан!

Държавата гние, бусове с бежанци се настаняват в Харманли, цените на тока и топлинната енергия се вдигат, народът негодува, протестира, а нашите патриотари берат билки в Троян и жулят люта ракия!

Пей сърце!

Обединени билкари, какво да ги правиш! Време за глупости нямат в момента. Търсят жълт равнец, а няма! Да ти имам проблемите, народе!

Нашият премиер, както винаги говори едно, а върши друго. Пред хората той каза, че не желае да приема бежанци и спешно трябва да се затворят границите, но не спомена, че има намерение да вкарва такива от Германия по заръка на Меркел, тайно от народа по късни доби.

За чуждопоклонната предателска политика на ГЕРБ всички знаем. Дисциплинирани и работещи, против интересите на народа. Въпросът тук е какво правим с патриотарите? Тези, които с пяна на уста кълняха Борисов, заради мигрантската му политика и заради което получиха доверието на народа, сега удобно си затварят очите, налапали тлъстия кокал. Може би с билките, които успеят да съберат, биха излекували и помогнали на някой мигрант, а кървящите и зеещи рани в душата на българина какво да ги правим?

Вече е ясно, народе, на патриотарите- предатели не можем да разчитаме! Стягайте се и сами превързвайте раните си!

Източник: Bnews.bg