Станахме за смях пред целия свят. В чужбина се чудят колко е корумпирана България?

В сайта за шеги и закачки 9gag.com се появи публикация, която осмива Мисис България Анита Мейзер и новоизбраната Мис България Тамара Георгиева.

Това пише Blife.bg

Зевзек е направил колаж, на който присъстват двете миски, а отгоре е написал: „Колко корумпирана е България? Точно толкова – Мисис България 2016 в ляво и Мис България 2017 в дясно. Коя ви харесва повече?“.

Под поста има коментари, включващи снимки на родни красавици с носии, а един потребител дори е решил да демонстрира хубостта на българката чрез снимка на Николета Лозанова. Припомняме ви, че Анита Мейзер всъщност е носителка на титлата „Мисис България Свят 2014“, която в момента е обвиняема за убийството на съпруга й Николай Димов.

В момента тя е осъдена на 3 години затвор, но прокуратурата иска двойно по-голяма присъда от 6 години. Тамара Георгиева пък стана обект на обсъждане след избирането й за „Мис България 2017“. Повечето почитатели на красотата твърдят, че тя не е достойна за титлата и искат да върне короната.

По всичко личи, че миската няма намерение да се откаже от приза си и сподели: „Факт е, че всеки се обръща след мен, когато мина някъде, защото имам много силно присъствие и някакси може би носът остава на заден план“.

Източник: БЛИЦ