Събудете се хора, разгневете се! Когато последният млад човек напусне родината ни ще бъде късно!

ОТВРАТЕТЕ СЕ! СЪБУДЕТЕ СЕ! РАЗГНЕВЕТЕ СЕ!

На 17.05.2017г. майките на деца с увреждания излязоха за пети път на протест пред Министерски съвет.

Искаха само право на достоен живот за себе си и децата си. Финасовото измерение на техните искания бе по-малко от 18 милиона лева. Бойко Борисов не намери нито нужда, нито време да се срещне с тях и да ги изслуша. ЗАЩО?!

На 07.07.2017г. лекарите в цяла България излязоха на проест срещу насилието над техни колеги и неспосбността на управляващите да се справят с този проблем. МВР отново обящара съдейстие , но и до днес медиците са жертви на посегателства и побойща. Единственият резултат от протестите им е, че заради дързостта им правителството, чрез злоумишлениете си и неадекватни решения доведе до фалит десетки общински болници в страната. Някои от тях затвориха и десетки хиляди българи останаха без лечение. Дори пари не искаха, само се бореха за правото си да лекуват болните и да не бъдат пребивани. Бойко Борисов отново не намери за нужно да се срещне с тях. ЗАЩО?!

На 19.12.2017г. БОЕЦ излязохме на протест пред Министерски съвет в подкрепа на Ваня Рибчева, майката на загиналият в Лясковец командос Емил Шарков.

Министерството на отбраната искаха да изхвърлят Ваня от ведомственото жилище, в което тя живее заради откритата и гражданска позиция срещу мафията и корупцията. И защото Ваня не се пречупи и не спря да търси истината за смъртта на сина си. Борехме се тази почернена българска майка да не бъде изхвърлена от дома си. Дори билборд си нямахме, пари не искахме. Борисов отново НЕ обърне никакво внимание на случващото се, вместо това под прозорците му, пред погледа на полицаите , които пазеха дебелите от нас , ние и Ваня бяхме нападнати и замеряни с яйца от слугите на Пеевски и Буда, изпратени да се изгаврят с нас. Ваня също бе уцелена. Полицаите гледаха безучастно как майката на техният загинал колега бива нападана. ЗАЩО?!
На 11.01.2018г. след като полицаите бяха обявили, че ще протестират за пари, в деня на откриване на европредседателството, Бойко Борисов счете това за иаключително важно , срещна се с тях и обеща, че ще им даде 100 милиона от нашите пари за да не протестират! ЗА ДА ПАЗЯТ ПРЕСТЪПНАТА МУ ВЛАСТ!

Бойко Борисов, ти си абсолютен страхливец и лицемер! Милиони плащаме за да те пази НСО! Милиони плащаме за да пази НСО и съучастниците ти Пеевски и Доган! И пак те е страх! И пак с нашите пари искаш да платиш за да те пазят от народната любов! Нито НСО, нито полиция, нито жандармерия, нито танковете, нито Цацаров, нито копоите на Цветанов могат да те спасят, когато този народ се събуди и излезе на площадите!

А този ден идва и БОЕЦ ще бъдем там! И милост за свинете, които превърнаха майките на децата с увреждания в просяци, майките на загиналите бойци в мишени, а лекарите в жертви и държавата ни в кочина няма да има!

Събудете се хора, разгневете се! Когато последният млад човек напусне родината ни ще бъде късно!

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“