Съмнявайте се в данайците, преди да са ви подарили подаръците си

Ултимативен срок дал на все още неизбрания парламент шоуменът Славчо Трифонов, който в открито писмо заплашва все още неизвестните депутати, че ако не обсъдят и не гласуват предизвикания от него референдум, щял да окупира сградата на Народното събрание.

Подминах с безразличие тая „новина“-заплаха. Видя ми се лековата, несериозна, лекомислена и смешна. Та нали съдът все още не се е произнесъл? Дори е назначил днес тричленна експертиза, която да преброи повторно бюлетините от референдума в 40 секции, като е допуснал Славчо да присъства на повторното преброяване? (Ако приемем, че Славчо е страна по това дело, как така ще бъде допускан като наблюдател в броенето? На мен това не ми е ясно, но може и да греша.)

И както ми беше смешно и весело, изведнъж ме споходи предположенито КАКВО БИ СТАНАЛО, АКО НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ СЛАВЧО СЕ КОАЛИРА С БОЙКО И МАРЕШКИ?
Препоръчвам тая тема за размисъл. Затова ви я обаждам. Защото е дна такава „политическа“ конфигурация е бомба без закъснител. И ако тая бомба експлодира, тя ще заличи България от лицето на грешната ни земя.

Яростните и ненавистни прояви на Славчо са имитация, добре подплатени от десетките хиляди възторзи на чалгарската му публика и ловко представяни като крещящото недоволство на широките народни маси. Това, че тая публика ентусиазирано припява химна под дъжда, е много силно заблуждаващ камуфлаж и зловредна патетика.
Имитация са и преиграната „вражда“ и „война“ между Бойко и Славчо – война на скечове и каруцарски хумор, предизвикана поради имотни спорове и неуредици, или някакви други спекулации.

А Марешки е свързващият елемент в тая бандитска амалгама. Чудя се къде е Трактора?

Любо КОЛЬОВСКИ, Фейсбук