Създайте си устойчивост сами, за да разберете как оцелява българинът с минимална заплата и възрастните с кофичка кисело мляко и филийка хляб

Данъкоплатецът ще Ви дръпне килимчето, за да не разполагате повече със стотиците милиони партийни субсидии и решението вече народът го е взел!

Не желае да хрантути парламентарни, а още по-малко извънпарламентарни партии.

Създайте си устойчивост сами, за да разберете веднъж-завинаги как оцелява българинът с минимална работна заплата и как оцеляват възрастните с кофичка кисело мляко и филийка хляб.

Съберете си членския внос от актива и ще имате финансова стабилност или ще се дадете сметка, че всъщност нямате искрени идеологически последователи, а хора, които продават гласа си, за да напълнят хладилника си.

Нали се биете в гърдите със сигурния си електорат и десетки проценти избирателна активност? Какви глупости говорите, че партиите щели да стават собственост на олигарси? Що за безочие, когато конфликтите на интереси и взаимовръзки чупят тавана? Алооо, Аланкоолу, нали във Вашите партии са олигарсите депутати. Какви небивалици лансирате с привидна загриженост изобщо? Народът за бавноразвиващ го взехте? Нямали пари в касата? Ти да видиш! И къде са Ви парите? За какво ги похарчихте?

Нямате пари, а си правите партийни сбирки в най-скъпите спа хотели в България! Нямате пари, а си създавате медии. С резолюцията на кой данъкоплатец и защо точно с партийна субсидия? Къде в закона за политическите партии е записано, че може да развивате медиен бизнес и имате право да разходвате средства за поддържане на придворни партийни средства за масова информация. Кой финансира рекламата в тях? Средствата от олигарси ли идват или само от физически лица. Ако рекламният дял е в ръцете на специфичен кръг от капитали, значи ли че има влияние върху медийната политика на субекта, от там и на партията, следователно и на политическата линия?

Откога партиите станаха медийни предприемачи? Какво сте се запънали като магаре на мост? Колко пъти обществото Ви обясни, че не желае да Ви финансира? С референдум, с протести, с петиции, с обществена критика. Колко пъти си правите оглушки?! Нещо специална покана ли искате, за да изпълните заповедта на народа? Или отново целта е да го изкарате на улицата и да си прекъсне летните отпуски?

Проведен е референдум и той ясно е дал насока на действие. Всякакви витиевати опити за отклоняване на решението на обществото, е посока на взривяване на устоите на демокрацията и подмяната на общественото доверие с нечистоплътна манипулация.

Вашият работодател Ви даде заповед и Вие сте длъжни да я изпълните. Нали си давате сметка, че ако в една корпорация шефът издаде заповед и тя не бъде изпълнена, а премине в състояние на коридорна дискусия с излишни препирни, съставът ще бъде уволнен и ще се намира на улицата!

Хайде по живо по здраво!

Цвета Кирилова, Фейсбук