Светът ни съжалява и се смее.Чуждата преса препубликува снимките с премиерското шкафче и брифинга на Борисов

Светът ни съжалява и се смее.

Чуждата преса препубликува снимките с премиерското шкафче и брифинга на Борисов с апокалиптичните му видения и параноични коментари.

Ние злорадо хихикаме и споделяме тези публикации. Аз също.

Болни сме.От отчаяние и безнадеждност. За това не сме по площадите.Не виждаме перспектива и по стар български обичай чакаме ЧУДОТО.

Медиите ни облъчват според дадените им насоки. Очернят се лидери, арестуват се опозиционери. Законодателната власт бълва лобистки закони, създава нови структури на власт и репресии. Прокуратурата бди за всяка проява на неподчинение. В публикуваните снимки и записа с темата Караянчева и европейските лидери Гешев провидя опит за дестабилизация на властта и унищожаване на прокуратурата. За какво обективно разследване може да се мисли след подобно изявление на Главния прокурор?! Цялата прокуратура трябва незабавно да се отведе!

…А ние боледуваме…и се оплакваме, и ближем рани, и мазохистично чертаем черни бъднини….

Това направи Борисов и ГЕРБ. Отсея верните, страхливите, манипулируемите, а останалите отрови.

Искам да прегърна всеки, чието сърце кърви за България и да прошепна думи на надежда…иска ми се и да изкрещя „Хайде! С последни сили да станем от смъртното ложе..Хайде! Така както милеем за децата си , и ЗАЩОТО милеем за тях, да се погрижим за нашата ОБЩА МАЙКА…

ХАЙДЕ!!!!ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!

Румяна Ченалова, Фейсбук

Светът ни съжалява и се смее.Чуждата преса препубликува снимките с премиерското шкафче и брифинга на Борисов с…

Публикувахте от Румяна Ченалова в Неделя, 21 юни 2020 г.

<