Такива като Стоян Тончев не бива да се показват по медиите, не е здравословно за управляващите и самите медии

„Нито една телевизия не е излъчила репортажа с мен. Пак са напълнили гащите шефовете на новините. Така е, като говоря за Борисов и мафията в държавата, над която има разпънат политически, прокурорски и полицейски чадър.“

Стоян Тончев, Фейсбук

Мое мнение: Г-н Стоян Тончев е един от малкото непримирими, честни патриоти които не се страхуват да изразяват гражданската си позиция, беше нападнат и пребит, но не се предаде!

Стоян се бори със слово всеки ден, постоянно и непримиримо с мутрите и неправдите в България и родния му град Поморие. Този достоен мъж нито за миг не се изплаши, дори когато го бяха смазали про-правителствените биячи от бой, той продължи и продължава да се бори за правдата.

Той не е платен журналист, подлога на някоя партия, не се е продал на чужди НПО-та, той е българин, истински българин и съвсем естествено да не го излъчат, не бива да се показват истинските, честни хора по медиите, те си имат други, платени клакьори на властта които да показват, няма да показват нормалните хора наистина милеещи за Родината си и родния край!

Такива като Стоян Тончев не бива да се показват по медиите, не е здравословно за управляващите и самите медии …

Живеем в диктатура на Гербериата, дами и господа!

Кирил Стаменов, Фейсбук