Те знаят, че са безнаказани, че са над законите, те се мислят за богоизбрани и си крадат на воля

АПАРТАМЕНТГЕЙТ!

Хляб и зрелища …

На фона на вдигането на цената на елекроенергията, на поскъпването на основните хранителни стоки, бензина, газта за битови нужди, на фона на масовата мизерия и немотия в България, управляващите ни осигуряват зрелища, ама без хляб!

Защо се връзвате , българи?

Заваля дъжд от оставки покрай този „Апартаментгейт” от управляващите, ние се кефим и изобщо не можем да се усетим, че ни баламосват, отклоняват вниманието от тежките житейски и битови проблеми, от продажната и корумпирана съдебна система, а това с апартаментите и терасите е само върха на сладоледа – черешката на тортата!

Не се ли сещате, българи, че с тези оставки управляващите се покриват, гледат да не са вече публични личности и политици за да могат да замажат и покрият другите – огромните си далавери, кражбата на цяла една държава, офшорните си сметки, сметките в чуждестранни банки, острови където не плащат данъци, имотите си в чужбина …

Снишават се много умело с помощта на вожда им премиер, едноличен собственик на държавата. Снишават се, опитват се да ни отклонят вниманието от големите далавери оправдават се и защитават апартаментите, терасите, частните си асансьорчета, а всъщност проблема не е в апартаментите на тези публични личности, а огромен във всички аспекти свързани с кражби, контрабанда, ширеща се престъпност, липса на правосъдие!

Те знаят, че са безнаказани, че са над законите, те се мислят за богоизбрани и си крадат на воля, убиват бебета по пътищата на България и са безнаказани!

И така: гледайте, българи, псувайте и си гладувайте …

Гледайте бе, интересно е!

Полк Кирил Стаменов, Фейсбук