Тежко увреденият ни премиер иска цялата милионна българска нация да му се махне от главата, за да си управлява спокойно

Родители на „Деца с увреждания“ отправят зов за помощ към „Общество с увреждания“!

Да погледнем през моя духовен микроскоп и скала:

От Църквата /не случайно започвам с нея/, изпратили един шишкав поп с голям кръст на тумбака да дефилира между инвалидните колички.

Пенсионерите и родители на здрави деца не пропускат възможността да зададат просташкия си въпрос: „Ми за нас кво?“

Отрочето на Илияна Раева сочи с пръст и златна лъжичка в устата към майките на децата с увреждания и твърди, че й се повръща от тях, но не й се повръща от момичето-инвалид, което скочи от терасата, вероятно заради специфичното поведение на ръководството на федерацията по художествена гимнастика.

Синдикалните лидери виждат решение на проблема чрез изгаряне с напалм на изродите.

Скопена откъм чувствителност министърка, правителствена представителка в САЩ, се разхожда с куфари с държавни пари, като същинско чучело, за да убеждава презокеанската демокрация, че България е надминала световните практики в грижа за хората с увреждания.

Славчо от плевенско не пропуска възможността да се разиграе, под ритъма на чалгата, като хроничен спасител на нацията.

Тежко увреденият ни премиер иска цялата милионна българска нация да му се махне от главата, за да си управлява спокойно и безметежно до Алелуя.

Партийните циреи не пропускат да се размножат върху човешката трагедия.

Това видях аз! И се отвратих от невежество, скодоумие, посредственост и бездуховност. 7 милиона човека, наследници на хилядолетна нация, не могат да се погрижат за 10 000 деца и родители, които живеят в ада. Не онзи ад, от който тайно треперим всички, а онзи, който ние създаваме, заради болните си души и некултивирани страсти…

Николай Марков, Фейсбук