Телевизия BIT пречи на някого. Тя не се купува, а се превзема

Телевизия BIT пречи на някого. Първата стъпка в тази насока бе освобождаването на Люба Кулезич.

Телевизията не се купува, а превзема, за да може да бъде заглушена медийната свобода. Това заяви Румяна Ченалова, която трябваше да бъде гост в телевизията, но в последния момент й бе съобщено за промените в медията.

2013 г. протестирахме против назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, а днес става шеф на България. Той е шеф на медиите, шеф на парламента, не ходи на работа, подписва закони, все свързани с неговите интереси – КТБ, медиите…

България е обсебена от корупцията на определени лица. Ако сега не се направи нещо, всички умираме.

Защо Специализираният съд ще води дела срещу кметове, държавни служители, цялата изпълнителна  власт? Целта е тези хора или да бъдат изнудвани, или да бъдат отстранявани. Това е контрол, характерен за диктатура. Защо заплатите на специализираните съдии са по-високи и получават бонуси, равностойни на годишната им заплата, само защото ще гледат делата срещу новата категория подсъдими? Същите дела ги гледаше и Софийски градски съд, където при огромната си натовареност съдиите не получаваха по-голямо възнаграждение. Създава се специален съд, на който се дават бонуси, за да може да е послушен. Това противоречи на принципите на правовата държава.

Днес главният прокурор контролира съдебната власт, Делян Пеевски контролира икономиката, а Борисов контролира изпълнителната и законодателната власт.

Източник: Фрог нюз