Tези от властта с пълните чекмеджета искат да поканят тези от площада с празните чекмеджета да водят диалог. Е, няма как да стане

Убеден съм, че управляващите трябва да работят така, че да се пълни чекмеджетата на гражданите, а не да пълнят своите собствени чекмеджета.

Това каза днес в Трявна президентът Румен Радев, цитиран от БТА.

„Сега искат тези от властта с пълните чекмеджета да поканят тези от площада долу с празните чекмеджета да водят диалог . Е, няма как да стане“, добави Радев.

Той посочи ,че дълбоката криза на доверие може да се излекува само с оставка, с честни избори и с ново доверие, за да е ясно занапред как ще се работи.

Шестнадесетото издание на 4-дневните Славейкови празници, които са под патронажа на президента, тази година е под формата на Славейкова вечер, заради епидемичната обстановка в страната.

По-рано днес беше открита изложбата „Учители и ученици“, в която бяха показани творби на проф. Антон Дончев, доц. Роберт Танев и Антон Георгиев. Празничната вечер продължава с награждаването на отличените в конкурса за лирично стихотворение на името на Петко и Пенчо Славейкови и концерт на открито.

Източник: Petel.bg