Тишината е здраве, но да унищожаваш бизнеси си е престъпление!!!

Чета коментари на хора от Несебър относно протеста в Сл.Бряг и честно ви казвам, не само че си заслужаваме управлението на Борисов, ами си мисля, че трябва да дойде някой още по – голям иззедник и от него.

-„Потресен съм, хората там Персонала протестирал, защото им било наредено и платено“.

Абе мишоци с претенции десет години думка тази музика в Несебър и не видях да протестирате пред Общината, не ви видях да Протестирате, когато се презастрояваше Слънчев Бряг на наследствените ви ниви, които продавахте на цени от по 200 евро квадрата, тогава тези, които сега шумят бяха хубави, че ви пълнеха банковите сметки.

Не ви видях да протестирате и когато Несебър остана без сметище, не ви видях да протестирате и когато ви вдигнаха данък сгради, не ви видях да протестирате и когато англичаните си тръгнаха, не ви виждам да протестирате и когато и руснаците си заминават и спряха да идват да почиват и купуват имоти в България.

Но на онези 20 -25 годишни Българи, които са дошли за сезона във вашият град, може да им протестирате, че излязоха гордо да защитят работните си места, защото с парите изкарани по морето си плащат семестрите в университетите. Или помагат на родителите си за през зимата.

Но вие, откъде накъде ще ги подкрепите, нали те са мутрите и леките жени, те са наркоманите и лумпените, те не плащат като вас такса легло, която укривате вече колко години?

Вие местните и не само местните. Ох сега ще кажете тоя пак полудя, защото някои от вас е явно, че ме познават и лично, но я да ви питам вас местните, които защитавате Далавери Тишината, догодина ако Далавери измисли някой законче или тръгне по собствеността ви, да ви тараши джобовете – вие мирно ли ще му седите?

Предполагам, че да.

Защото си спомням и последният път, когато в Несебър местните трябваше да излязат и да протестират, ама пак никой не трябваше да им смущава спокойствието, без значение, че някой друг малоумник като Далавери утре може и да дойде и да ви изхвърли и от домовете ви.

Понеже са разположени върху дюни…

Хайде лек ден и не се дразнете много, днес рекета е срещу туризма, утре ще е срещу рибарите, после може и да влязат и в домовете ви, но все пак трябва да е Тихо…

И никой няма право да смущава съня ви, особено в Несебър…

Атанас Калев