Толерастите в Европа превърнаха десетки невинни, ценни животи в изкупителни жертви

Невежеството и глупостта на толерастите в Европа превърнаха десетки невинни, ценни животи в изкупителни жертви на неуспешни, агресивни, болни и несъстоятелни амбиции.

Божественият план от хилядолетия е един, а някои неверници решиха, че като са се угоили с пари и власт, спокойно могат да влязат дори в ролята на дубльори на Господ на ниво вселенско риалити. Този път жестоко сбъркахте! И тази грешка ще струва на мирните общества прескъпо, защото силите на злото вече са активирани до неузнаваемост.

Няма нищо случайно в това раси, етноси, народи, националности от древността да си знаят предобре мястото на географската карта. Така работи софтуерът на Всевишния, такова разпределение е направил НЕ БЕЗ замисъл и така ще е в бъдеще! Тъжното е, че наглеци, изкачили се на потънали в непрогледен мрак върхове, задушени от саморазяждащи сили, старателно разпространяват вирус в програмата Му с цел всеобщо унищожение.

Как пък не го разбраха, че не може да е на минус ниво в еволюционната стълбица на развитие на Човечеството и в същото време с красноречив овчи институционален поглед да се толерират плашещи примитивни качества у своеобразен рисков и непредвидим индивид, на когото дори 1000 години ще са малко, за да асимилира що е то ценностна система и стойност на човешкия живот!

На никой ли не му идва наум, че сами трябва да си извървят пътя?!

Който и да е световен политик трябва да е много бездарен и повърхностен, ако няма никаква идея какво би се случило с толерантния, мил, глуповат, пухкав бял европейски заек, когато на гости му дойде… гепард.

Ако не се прозре навреме, че народите в Европа няма да търпят още дълго да им се налага усещането на безизразност на самоличността, то неизбежно в употреба ще влезе най-адекватната самозащитна реакция! А именно, нахалниците и политиката им ще бъдат хванати за ревера и безкомпромисно ще бъдат изхвърлени извън собствения ни дом, в който никак не са желани, поради липса на добри обноски.

Когато влезеш в чужда държава, в чужда къща, ще се съобразяваш със законите, правилата, традициите и вероизповеданието на тази държава. Още повече, че тя влиза добросъвестно в услуга на новодошлия. Народът й веднъж ти дава подслон, храна и лекарства, заплатени от джоба на всеки данъкоплатец и втори път, ти осигурява уважение в аванс! В този случай, си длъжен да почиташ всички порядки! Ако нещо не ти харесва, взимаш си бохчата и заминаваш там, откъде си дошъл!

Цвета Кирилова