Това е истината за магистралите Му. Потрошават колите, осакатяват и убиват. А иначе пари от тол-такси събират, нали?!?

ЕТО ВИ ГИ МАГИСТРАЛИТЕ МУ

Магистрала „Европа“ пропадна на Лот 2 до Драгоман.

Която, без магистралата да е официално открита, беше пусната за движение, за да може мутрата да отчете дейност и личен пиар. Колко ни струва това удоволствие 98 МИЛИОНА ЛЕВА!!!

Дори при бегъл поглед от неспециалист се вижда, че асфалтът е положен като варак и явно под него няма необходимия пълнеж и дренаж. Както се казва, строителят си е оставил ръчичките! И да добавя, че в България няма екстремни температури, земетресения и прочие бедствия, с които ГМР да оправдае тоталната некадърност, видна отвсякъде!!!

Гербавите фитки се радват на магистралите Му. Но не виждат, че тези магистрали убиват и осакатяват. Потрошават колите. А иначе пари от тол-такси събират, нали?!? Пестят от материали и работници /всички сме свидетели по магистралите как един работи, а около него 20 препечени подпират лопатите и обсъждат световния мир…/. Защо пестят ли – ЗАЩОТО ПЪРВО СА СИ ПЛАТИЛИ КОМИСИОННИТЕ, ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ ПОРЪЧКАТА.

Това е истината за магистралите Му. И те ще приключат с мандата му, защото явно не издържат повече от четири години и трябва да се ремонтират и ремонтират и ремонтират….перпетуум мобиле за корупцията.

И да попитам къде е Гешев – или пак лови някой джебчия по селата, докато държавата троши 98 милиона лева, без някой да се интересува?!?

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

ЕТО ВИ ГИ МАГИСТРАЛИТЕ МУМагистрала "Европа" пропадна на Лот 2 до Драгоман. Която, без магистралата да е официално…

Публикувахте от Ние сме Шести септември – страница на Елена Гунчева в Неделя, 14 юни 2020 г.

<