Зад Президента застава Народа, зад Бойко зомбираните членове на партията му

В Държавата на Гейта!

Президента свика консултативен съвет по национална сигурност, премиера и светата патрЕотична троица го бойкотираха.

Ставаме свидетели на все по – бруталното желание на хора с власт, да се слагат над закона и това за съжаление започва да рефлектира върху всички граждани.

Едни политически партии и техните шефове, точно като в годините на мутрите искат по мутренски да се налагат над всички, но накрая това налагане ще им изиграе лоша шега, защото на хората започна да им писва и от Бойковци и Симеоновци.

Залагането на бомби с часовников механизъм от страна на правителството към президента, накрая ще доведе до взрив, който ще отнесе и правителството и парламента, а който си мисли, че народа е прост и ще се върже за пореден път на цирка с многострадалният Бойко, който мислел за всички, значи този път не е познал.

Не става някак си Президента, върховният главнокомандващ да свиква съвет по национална сигурност, за него да се знае от поне месец от всички и накрая някои тарикати да се правят, че имали по важни национално отговорни срещи.

Не става и сега ясно показаха Бойко и компания, че войната, която водят с президентството е явна и те няма да се откажат, докато Президента не заиграе по тяхната свирка.. но вече Президент е ген.Радев, не пастирката Плевналиев и нещата са различни и този път Президента има подкрепата и на всички Недоволни от Корупцията и Политиците в България.

Какво ще се случи, ще узнаем много скоро, но съм на 100% сигурен, че няма да е много приятно за Партиите и техните вождове…

Атанас Калев