Това в Асеновград не е точно Протест. Това е Война за правата на българите

Асеновград воюва! Войната е за правата на българите, които работят, внасят осигуровки и данъци, за да изхранват увеличаващата се в геометрична прогресия циганска популация, която живее именно на гърба на тези хора.

И ги бие, псува, гони, гаври се с тях.

И политиците години наред нищо не правят, защото на тях им трябват циганите точно такива – нагли, неграмотни, бедни и мързеливи. Защото само такива хора ще си продадат гласа на изборите за кебапчета, дърва или пари. А гласовете им са важни за влизане в Парламента, защото макар и от неграмотни, те им осигуряват безметежно съществуване отново с нашите пари, осигуряват им заплати и привилегии, каквито нямат обикновените български граждани. Защото те са Техни Величества народните представители.

Ама кой точно народ представляват няма значение, важното е на всеки три месеца да растат заплатите, да ползват държавната слугинска фирма НСО и да си пълнят гушите.

А затова са нужни именно биологичните единици от циганските махали, а не човеци с мисъл, интелект и позиция. И сега тези наглеци бият хората, които ги хранят.

Уважаеми журналисти, както ни проглушихте ушите, че КК бил бит, моля потърсете го сега и попитайте защо БХК не защитава правата на битите българи? Докога ще търпим това безобразие. Аз не искам да храня повече мързеливци, неграмотници, които знаят само да се размножават, защото са превърнали раждането на деца в професия, а за издръжката им да се грижат тъпите българи. И на този фон се разиграва хумореската НДК – голямата караница кой да краде повече.

И Павлова вместо да си подаде оставката след звучния шамар от Борисов, със сълзи в очите му благодари. Не искам да обиждам великите изкуства театър и цирк, затова няма да нарека тази халтурка така. Но тя ни струва отново много пари и отново парите на работещите българи. Същите онези, които издържат мързеливите размножаващи се цигани – първо на свобода, а след като извършат престъпления – и в затвора.

Това не може и не бива да продължава така!

автор: Цветеслава Гълъбова, IBTNews.bg