Трети опит за пълен мандат на мафията! Е, няма да стане

Трети опит за пълен мандат на мафията! Е, няма да стане. Няма как да стане.

Не, не защото всеки посредствен шут се легитимира като патриот и реши, че може да управлява държава.

Патриотично, разбира се! А защото държавата се управлява от сериозна мафия и всеки друг актьор, който прикрива този факт се ползва с единствено предназначение – магистрална проститука. Евтино и практично!

Притежаваме най-добрите документи за самоличност в света! Факт. Това не пречи да си платим от джоба и съвършените такива. Нереформираната съдебна система обслужваща мафията ще решава всъщност какви документи ще притежава всеки от нас. Знаете, че у нас престъпниците се оправдават, а праведниците се осъждат!!! Така работят мафиотските прокурори и съдии. Какво ще стане ако ви осъдят несправедливо? Проста работа.

Според новата бандитска идея на овластени престъпници, вие няма да имате легитимни документи за самоличност извън България. На практика – изчезвате за света и оставате завинаги в лапите на мафията! Тя ще ви ограби чрез изнудване и рекет на частни съдебни палачи, ще ви малтретират, заплашват и накрая ще ви убият, именно защото вие сте престъпник, а те – властници.

Вие – с документи само за България, а истинските мафиоти и пажовете им – с легитимни дипломатически паспорти с пълен държавен имунитет…

Николай Марков, Фейсбук