Трудно ми е да говоря с имена. Причината е, че мафията убива и това не е игра. Фактите са пред очите ви

Големите, средните, включително малките инвеститори напускат България, точно обратно на твърдението на премиера Борисов.

Причината за това масово отстъпление не е твърдението, че липсва икономичческа среда или хаоса в съдебната система.

Инвеститорите знаят как се преодоляват препядствия.

Истинският проблем е скрит зад действията на така наречените „стратегически инвеститори“. В България има само един действителен такъв! В шаха се нарича мат с пешката, но съзнанието какво се случва и как се гарантира политически това е скрито. Нещо не достига, за да започне яростна съпротива срещу този държавен тумор.

Скандализира се истерично ДДС, но никой не посмява да отиде в черната дупка на държавата, която е сграда зад опашката на коня. Там е заровено кучето и трупът му е в зоната на „големи данъкоплатци“. Свята – неприкосновена политически и за медии зона. Там, на тъмно, се кешират милиарди и се разпределя голямата баница наречена държава.

Трудно ми е да говоря с имена, но мисля, че казвам достатъчно за грамотните хора. Причината е, че мафията убива и това не е игра. Не е и забавление! Фактите са пред очите ви.

Начинините за преодоляването имат своя цена и досега не съм срещнал дори един човек, готов да я плати. Не и такъв, който съзнава, има способности, разум, воля и цел да прекрати безвремието. Било то и като държавна рехабирлитация за жизнено необходим период…

Николай Марков, Фейсбук