Трябва да отпушим съдебната система и тя да почне да пълни затворите с корумпирани политици

„Свинете напускат първи потъващият кораб“

След „избирането“ на Цветан Цветанов за член на УС на „Европол“, да очакваме ли и „избора“ на Цацаров за член на новосъздаващата се европрокуратура?

След няколко месеца предстоят и евроизбори, дали пък и най-чистият и успял български политик – Делян Славчев Пеевски, няма да влезе в еропарламента? Да не забравяме, че той вече е избиран за евродепутат. Еропейските институции са добри ятаци на провалени политици и бандюги. Спомнете си Станишев, Слави Бинев, Бареков и още много други знайни и незнайни герои. Най-пробивните от тях и най-наглите в корупционните схеми стават и за еврокомисари – Мария Габриел – Стокиращата, Меглена Кунева- Пръмова, Кристалина Георгиева…

Напълно правдоподобен сценарий. Отдавна не е тайна, че нашите мутри си носят куфарчетата с милионите на евромутрите и пияндурниците в Брюксел. Няма как по друг начин да си обясним, защо десет години върви тотален грабеж на милиарди от еврофондовете и нито една европейска институция не реагира адекватно. Напротив, продължват да наливат милиарди в бездънните джобове на нашата мафия, а народа в това време чезне! И направете рзлика между Европейски съюз, като идея и ценност и корумпираните му чиновници. Това са две различни неща. Евроатлантическият път на България е без алтернатива, но явно този път е доста поразбит и осеян с дупки , нещо като на Буда магистралите. Разбира се, не можем да се сърдим на никой, тези същите ние сами си ги избираме, чак след това Европа ги прибира.

А Буда къде е в цялата схема? Буда е пътник. И не защото народа се е събудил и осъзнал, че го управлява крадлив абориген в костюм, а защото господарите му разбраха, че е изчерпан и вече е заплаха за тях и престъпното им статукво. Непрескъснатите скандали, безконтролната зверска корупция и очевидното видиотяване на Борисов поставят в риск изградената от мафията система на мутродържавата. В ход са следващите сценарии за продължаване на мафиотската власт на олигарси и ченгета след „ерата Буда“.

Извода е само един. Няма и не трябва да чакаме помощ от вън. Сами трябва да изринем злото, което ни разяжда и изяжда. Сами трябва да вземем инициативата и да попречим да реализират следващият проект. Сами трябва да отпушим съдебната система и тя да почне да пълни затворите с корумпирани политици и слугите им. Сами трябва да направим гражданска лустрация и да изхвърлим от властта всички ченгета, комуняги и корумпирани калинки.

БОЕЦ водим тази битка и знаем точно какво искаме и как да го постигнем. Скоро.

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев, Фейсбук