Цацаров е безценен национален дар, както го възприема цялото народно събрание и изпълващата го с воня сбирщина. Крадците

Много патриотично!?

И някак европейско.

Повече от ясно е, че парламентарното патриотарско сборище играе ролята на памперс на властта. Което не може да се изрече от европейската комунистическа партия ГЕРБ, се изговаря от тях – олигофрените.

Другарят Симеонов, новият зам. парламентарен шеф, обяви кои всъщност са допирните точки между програмата на Цацаров за борба с корупцията и властта. Това било съкращения на щатове, законови промени в посока намаляване обсега на дейността на комисията за противодействие на корупцията, както и минимализиране на обсега на проверяваните лица!!!

Оттук следва извода, че другарят Цацаров е наистина безценен национален дар, както твърдят от ДПС. И както впрочем го възприема цялото народно събрание и изпълващата го с воня сбирщина. Крадците.

Те имат легитимацията и подкрепата на ЕС и НАТО – да са лицата и носителите на демокрация в България!? Ние не избираме тези лица, защото като отчетем активността и фалшификациите, остава само европейската легитимация, на разпадащата се от корупция бюрокрация. Въпрос на време.

В този бандитски капан, легитимиран от същите бандити с бели якички, имаме уникален шанс! Само в такива капани е налице потенциал на огромен шанс. Не е време за отчаяние, а за възползване. В напълно положителен смисъл за държавата и за всички нас…

Николай Марков, Фейсбук