Цвета Кирилова: Христос Воскресе, за да ни покаже че има вечен живот!

Христос Воскресе, за да ни покаже че има вечен живот!

Светъл, благословен и благодатен празник. Здраве, мир и любов! На Вас, семействата и близките Ви пожелавам много вяра, щастие, вдъхновение за всеки следващ ден и неугасващ творчески импулс!

Днес имаме правото и свободата да си съградим мечтите в реалността!

Всички ние имаме мисия! И нищо не може да ни попречи да изпълним Божията воля! Какво по-голямо доказателство от Христовото Възкресение! Важно е българите да се изправим на здрава основа и да преобърнем теглилото в общо духовно израстване, което ще ни изпълни с усещане за мисионерство, просвещение и богоугодни дела!

Истината ще пречисти света, а светът е нашата представа за него!

Нека ние, българският народ, имаме по-светло настояще и бъдеще! Нека Вашите желания, мечти и творчески проекти се сбъднат, за да запалят пламъка на Преображението на България. Нека разпръснатите светлинки се съберат, а тези които не могат, нека с отговорност предадат буквите, словото, вярата и традициите на българщината на следващите поколения! Всички те ще се зоват БЪЛГАРИ!

На България й е писано да я въздигнат силната духовна извисеност, добродетелите и големите интелектуални постижения на науката и технологиите, които са уникално предимство и характерен блясък на българския ум. И всичко това ще заработи за общото благо в името на България!

Амин!

Цвета Кирилова, Сдружение Азбукари