Цветан Цветанов: България ще има първата жена президент и това ще бъде Цецка Цачева

Убеден съм, че всички пловдивчани ще подкрепят политиката в интерес на хората на правителството на Бойко Борисов и на кмета на Пловдив Иван Тотев като гласуват с номер 17 в бюлетината на предстоящите президентски избори за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с ръководството на ГЕРБ в Пловдив, на която присъстваха областният координатор на ГЕРБ и кмет на Пловдив Иван Тотев, всички районни кметове, общински съветници, депутати, членове и симпатизанти на ГЕРБ в Пловдив.

„За нас е важно да получим подкрепата на демократично мислещите хора, защото това ще бъде признание за добрите резултати на управлението на ГЕРБ“, обясни Цветанов.

По думите на председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ, благодарение на добрата работа на правителството на Бойко Борисов в държавния бюджет за 2017 година е заложено бъдещето развитие на страната. Цветан Цветанов обясни, че голяма част от средствата са предвидени за развитие на образованието, здравеопазването и сигурността.

“Ако запазим стабилността на правителството, всяка година ще бъдат отпускани по 1 милиард лева за продължаването на Националната програма за енергийна ефективност. В момента в Пловдив за саниране се подготвят 54 многофамилни жилищни сгради, предстои да бъдат санирани безвъзмездно още над 50. Това е най-голямото доказателство за това, което прави държавата в лицето на ГЕРБ и премиера Борисов за просперитета на всички български общини. ГЕРБ доказа, че може да носи отговорност. В неделя трябва да гарантираме стабилността и сигурността на България с номер 17 в бюлетината. Цецка Цачева и Пламен Манушев ще работят в интерес на всички български граждани“, заяви още Цветанов.

В квартал „Тракия“ в Пловдив и в другите райони на града Цветан Цветанов бе посрещнат от пловдивчани, които заявиха подкрепата си за кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

„Хората ме увериха, че България ще има първата жена президент и това ще бъде Цецка Цачева“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ./Епицентър.бг