Цветанов: Aко сме обединени, ще бъдем силни и ще направим България по-добро място за живеене

С откриването на новия политически сезон разбрахме, че в БСП са решили да започнат да се срещат с хората.

На колегите от опозицията искам да кажа, че като народни представители да провеждаме непрекъснато срещи с гражданите е наше задължение и неслучайно през всичките тези години ПП ГЕРБ нито за миг не се е откъснала от хората по регионите и техните проблеми.

Това коментира пред журналисти в с. Драгиново председателят на ПГ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Днес в село Драгиново се събрахме по много хубав повод – да дадем началото на строителството на нова придобивка за жителите на населеното място и да отчетем поредния изпълнен ангажимент от ГЕРБ. За съжаление, днес тук не дойде нито Корнелия Нинова, нито някой друг представител на БСП“, отбеляза Цветанов.

В духа на 6 септември пред представителите на медиите Цветан Цветанов сподели твърдото убеждение на всички в ПП ГЕРБ, че никой няма интерес от непрекъснатото противопоставяне.

„Единствено ако сме обединени, ще бъдем силни и ще направим България по-добро място за живеене с възможности за лична и професионална реализация“, подчерта той.