Цветанов: Аз съм свикнал да бъда потърпевш преди всяка изборна кампания

Аз съм свикнал да бъда потърпевш преди всяка изборна кампания., казва зам.председателят на ГЕРБ

Взех тежко решение, но кой до сега в последните 30 години, когато е имало кампании срещу имотното му състояние, е вземал подобно решение?

Предприех този ход и от солидарност с колегите си, които подадоха оставки, споделя той, съобщи „Труд“, цитиран от „Епицентър“.

„Партия ГЕРБ има морален стандарт, който за съжаление е непознат за повечето дрги партии. Оставките в ГЕРБ са въпрос на политически стандарт. Смятам, че по-важно е да гледаме към цялостта, консолидацията и мобилизацията“. Това казва зам.предсседателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в интервю за „Труд“ в отгоро на въпроса „Много голяма обеца ли имате вече на ухото със скандала около апартаментите – от думите на премиера Борисов?“

„Аз съм свикнал да бъда потърпевш преди всяка изборна кампания. Взех тежко решение, но кой до сега в последните 30 години, когато е имало кампании срещу имотното му състояние, е вземал подобно решение? Предприех този ход и от солидарност с колегите си, които подадоха оставки. И мога да ви кажа, че силата на ГЕРБ е в това, че винаги сме мобилизирани и не губим чувството си за общност. Защото имаме един безспорен лидер и една здрава политическа и организационна структура“ , подчертава Цветанов.

Той пояснява, че в ГЕРБ са „наясно, че опонентите ни искат да провокират разединение и демотивация в ГЕРБ, но всяка една трудност ни прави още по-силни. В момента съм доста по-мотивиран от обичайно и имам още повече хъс и време за работа със структурите. Както се казва – да правим каквото трябва, а да става каквото ще“.

Цветанов е убеден, че ще попълни с още два колекцията си от часовници, които Борисов му подарява при всяка победа на ГЕРБ?Премиерът казва: „Най-ми е добре, когато ти подарявам часовници. Страната ни е стабилна и Европа ни чува“, припомня Цветанов.

И допълва: „В нашия политически календар не сме планирали ситуация за трети часовник през 2019 година“, отхвърляйки възможността за предсрочни избори..

Източник: Petel.bg