Цветанов и Борисов стигнаха дъното на нравствената низост и падение. Отдавна вече са далеч от всичко българско

Днес първите мутри на България поздравиха българите за празника.

И успяха в цяла страница излияния нито веднъж да не споменат КОЙ НИ Е ОСВОБОДИЛ! Някак си Освобождението се е появило ей така, от въздуха.

Дори Руско-Турската война не е спомената от Баце и Цецку.

Историята трябва не само да се помни. А и да се припомня. Това, че те са с наколенки в поза партер пред американските си господари, които са враг на Русия, не означава, че трябва да завличат целият български народ в моралната пропаст, в която се намират.

Няма по-голям грях от историческата неблагодарност. Да забравим кръвта, която чужди войници са дали за свободата и бъдещето на свободна България. Да отречем хилядите жертви, убити и осакатени от войната, да отречем защитата на Шипка, да отречем надеждата, която българският народ е хранил към Русия, е не само неблагодарност, но и срам за всички ни.

И ако са забравили, да погледнат през прозорците на Народното събрание паметника на Цар Освободител! От признателна България!!!

Няма значение днес какви са нашите пристрастия, дали сме русофили или русофоби. Но историята ни е обща – българска и не трябва да бъде преиначавана от соросоидните парцали, които превзеха държавата и образованието ни.

Русия е нашата Освободителка от ТУРСКОТО РОБСТВО! Да, робство, не присъствие, не владичество, не представителство, както твърди Цветанов. РОБСТВО! Милиони загинали заради род и вяра. Това е робство! Не присъствие! И Русия ни е дала шанса след пет века кланета, кръвен данък и насилие, сами да определим съдбата си!

Цветанов и Борисов стигнаха дъното на нравствената низост и падение. Отдавна вече са далеч от всичко българско. Видяхме, че Цветанов смята, че българите пет века са се борили срещу турските „представители“. Днес, на този ден, когато се радваме за свободата на България, трябва да си дадем и равносметка за това, че допуснахме свои да ни заробят, с личните си гласове или бездействие допуснахме предатели на България да вземат решения за бъдещето ни!

Да помним! За да не повтаряме грешките си! Народ без история е стадо, което лесно може да се управлява!

Да живее България!

Елена Гунчева, Фейсбук