Цветанов има имоти за милиони, дължи пари от присъди по делата в Страсбург

Цветанов има имоти за милиони и още толкова доходи. Той дължи на държавата доста пари от присъди в Страсбург. Очевидно е, че има пари и може да се издължи.

Това заяви в предаването в „Тази сутрин” Антон Кутев от БСП.

След като Цветанов назначава Пламен Георгиев за шеф на КПКОНПИ как той ще го проверява? Как от Комисията нямат възможност да започнат проверка срещу Цветанов?! Имат! КПКОНПИ има възможност да го направи.

Ако шефът на КПКОНПИ беше назначен от президента, сега щеше да има нормално разследване. С действията си ние възпроизвеждаме такива хората от ГЕРБ.

Няма как Пламен Георгиев да бъде проверяван от хората в Комисията. Така че не може да се докаже, че имотите му са незаконни.

Кутев коментира и предизборната битка на ГЕРБ и БСП: „Предстои мръсна битка, вече започна война срещу Елена Йончева. Когато Борисов си позволи да отиде в най-горещите точки като Косово, Сирия, тогава да говори”.

По отношение на „Коалиция за България” Кутев заяви: „Предателството се забравя, но не се прощава. Моят въпрос към ръководството на АБВ е ГЕРБ влиза ли в „Коалиция за България”?

Източник: Епицентър.бг