Цветанов: На 27 март сутринта след категоричната победа на ГЕРБ ще говорим за стабилно правителство

„Убеден съм, че на 27 март сутринта ще говорим за стабилното правителство, което ГЕРБ трябва да направи след постигнатата изборна победа. Взели сме си поука от грешките и ще работим така, че да надградим постигнатото. Управление на ГЕРБ ще гарантира продължаването на европейското развитие на България“.

Това каза водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред повече от 2500 жители на Велико Търново, които присъстваха на закриването на кампанията на ГЕРБ в старата столица, предадоха от пресцентъра на партията.

Той заяви, че ГЕРБ ще постигне категорична победа над популизма и омразата, които пропагандират политическите опоненти на партията. Според Цветанов мнозинство на ГЕРБ в 44-тото Народно събрание ще гарантира изпълнението на всички ангажименти, които ГЕРБ поема.

„ГЕРБ е единствената партия, която може да гарантира, че няма да направи компромис с националната сигурност на страната. ГЕРБ никога няма да управлява с БСП, ДПС и ДОСТ“, изтъкна председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Цветан Цветанов изтъкна, че силата на ГЕРБ е, че партията не разделя хората и общините на наши и ваши.

„Осигурихме възможност на кметовете във всяко населено място да се възползват от европейското финансиране. Благодарение на по-добрата събираемост, правителството на премиера Бойко Борисов успя да подкрепи регионите с допълнително целево финансиране. Когато помагаме на местната власт, помагаме на всички граждани на съответната община. Гарантираме развитието и сигурността на всички населени места на страната“, коментира той.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че в следващ управленски мандат ГЕРБ ще инвестира в образованието и здравеопазването.

„Ще увеличим доходите и пенсиите на хората, чрез икономически растеж. Ще създадем справедливо и бързо правораздаване. Ще насърчаваме развитието на бизнеса и ще премахнем бюрокрацията. ГЕРБ дава реални решения за България и всички български граждани трябва да ни подкрепят с номер 11 в бюлетината“, призова хората Цветанов.

Водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново бе категоричен, че личностите, които партията издига за кандидати за народни представители са доказани професионалисти. Той даде пример с листата за IV МИР на БСП, които дори не са успели да съставят пълна 16-членна листа, а са регистрирали едва 13 души.

„След 27-ми ще говорим само за работа, работа, работа“, заяви пред великотърновци Цветан Цветанов.